Välkommen - nu har du kommit rätt!
Välkommen till oss på Kobia. Nu är du bara ett telefonsamtal eller ett mail från en kontakt med Sveriges ledande partner inom din bransch. Vi är 90 personer som brinner för att ta hand om dig, om dina frågor och funderingar och om behoven du har.
Rent fysiskt finns vi Tyresö, Göteborg och Hässlehom men arbetsmässigt finns vi där du finns. Skicka oss ett mail, så svarar vi så snart vi kan. Om du vet vem du söker så ringer eller mailar du direkt. Annars är du varmt välkommen att ringa våra växelnummer eller maila på info@kobia.se.
Region Öst/Nord
Kobia AB
Mediavägen 2
135 48 Tyresö
Region Väst
Kobia AB
Gustaf Melins gata 2
421 31 Västra Frölunda
Region Syd
Kobia AB
Stjärnfallsvägen 2
281 43 Hässleholm
VD

Region Öst/Nord







Region Väst





Marie Thornström
Innesäljare
Telefon: 031-709 28 87
Fax: 031-709 28 90

Region Syd







Dagligvaruhandel

Industri- och kedjekunder

Dennis Lindberg
Försäljningschef industri- och kedjekunder
Telefon: 08-682 72 24
Mail: dennis.lindberg@kobia.se
Marknad & Säljstöd



Carina Ahlin
Produktutvecklare och Chef Kobia Akademin
Telefon: 08-682 72 13
Mail: carina.ahlin@kobia.se

Kvalitet

Inköp






Produktion


Försäljningsavdelningen




Marie Thornström
Innesäljare
Telefon: 031-709 28 87
Fax: 031-709 28 90



Ekonomi & administration






Kobia Akademin

Carina Ahlin
Hej! Jag heter Carina Ahlin och är produktutvecklare och ansvarar för Kobia Akademins kursverksamhet. Jag har lång erfarenhet som kallskänka och restaurangkonditor och jobbat bland annat på Aquavit i New York och på Riddarbageriet.

Stefan J Petersén
Hej! Jag heter Stefan J Petersén och arbetar just nu som konsult för Kobia. Jag var tidigare chefkonditor på NK Konditori och har vunnit flera mästerskap, bland annat Konditor-VM och Matlagnings-OS.

Patrik Fredriksson
Hej! Jag heter Patrik Fredriksson och är till vardags chefskonditor på Clarion Hotel Post och Norda Bar & Grill. År 2013 vann jag tävlingen Årets Konditor.

Julien Jubin
Hej, jag heter Julien Jubin och jag arbetar för Lesaffre Baking center™ i Frankrike. Jag har snart 15 års erfarenhet från bageribranschen och lokal bakning från främst Frankrike, Storbritannien och Canada.

Erik Olsen
Hej! Jag heter Erik Olsen och är produktutvecklare på Kobias systerbolag Valsemøllen i Danmark. Jag är utbildad konditor vid anrika Høyers Konditori och har de senaste 20 åren arbetat med produktutveckling inom mjöl och matbröd.

Fredrik Juhlin
Hej! Jag heter Fredrik Juhlin. Jag är kock har arbetat på några av Stockholms främsta krogar bland annat Hässelby Slott, Strand Hotell och Ulfsunda Slott. Som medlem i Svenska Kocklandslaget har jag tillsammans med de andra representanterna vunnit en rad medaljer både i VM och OS.

Johan Sörberg
Hej! Jag heter Johan Sörberg och är coach för svenska Bagarlandslaget. Jag har skrivit två prisbelönta bakböcker och är jurymedlem i tv-programmet "Hela Sverige Bakar". Till vardags driver jag bland annat Riddarbageriet i Stockholm.
Foto: Liber/Karin Alfredsson

Pierre Ekelöf
Hej! Jag heter Pierre Ekelöf, är konditor och driver idag Konditori Cecil. Sedan 2014 är jag även medlem i svenska Kocklandslaget som också tog VM-silver i Culinary World Cup samma år.

Martin Gregori
Hi! My name is Martin Gregori and I'm an gelato chef from italy.

Annica Bergman
Hej! Jag heter Annica Bergman och jag har många års erfarenhet av Visual Merchandising, exponering i butiksmiljö.

Alexander Ruas
Hej! Jag heter Alexander Ruas och håller i år bland annat barista-kurser för Arla. Jag är tidigare coach för Swedish National Barista Team och har vunnit flera priser som barista.